maandag 27 januari 2014

Teleurstellende German Gold Cup in Bremen

Afgelopen zaterdag namen Martin Jongejan, Raymond van den Ende en John Lokken deel aan de German Gold Cup in Bremen, Duitsland. Marco Meijer was weer aanwezig voor het mentale vlak en de nodige support en Rick Hofstra reisde ook mee met het FDOT-team. Nadat het team van vrijdag op zaterdag overnacht had in Heino bij Freek Neppelenbroek (nogmaals dank hiervoor, het was weer goed geregeld allemaal), werd 's ochtends de reis gemaakt naar Bremen. Daar aangekomen waren er de nodige discussies aan de gang, dit omdat er enkele Duitse PDC spelers deel mochten nemen aan het toernooi. Marco heeft nog gesproken met de organisatie, maar zij vonden dat het gewoon kon. Op dit moment zijn er dan ook achter de schermen gesprekken gaande tussen de diverse organisaties, want dit soort dingen kunnen echt niet. Tenslotte pakken deze spelers de nodige punten af van spelers die wel het BDO/WDF circuit afgaan.
www.kitvoegen.nl
Sportief gezien werd het helaas een teleurstellend toernooi voor de FDOT-mannen. Raymond verloor in de eerste ronde, Martin in de tweede ronde en John in de derde ronde. Rick deed het vele malen beter en behaalde uiteindelijk de laatste zestien waar hij moest capituleren. Het toernooi werd overigens gewonnen door Jermaine Wattimena, die deze dag te sterk bleek voor Jan Dekker.
www.nieuwtech.info
Komend weekend speelt het gehele Flakkeedarts on Tour team het Dutch Open in de Bonte Wever te Assen. Marco zal weer fungeren als mastercaller op dit grootse evenement. Natuurlijk is dit het toernooi waar een ieder wil schitteren, laten we dan ook hopen dat het er dan ook uitkomt voor de Flakkeedarts on Tour mannen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten