maandag 19 augustus 2013

Martin Jongejan kwalificeert zich voor Winmau World Masters!!!

 
Door de goede oplettendheid van onze goede vriend Remco van Eijden zijn we er achter gekomen dat Martin zich gekwalificeerd heeft voor de Winmau World Masters, die in oktober gespeeld wordt.
 
De BDO invitation table voor de Winmau World Masters eindigde op 1 juni en Martin heeft zich op basis van zijn hoge klassering gekwalificeerd. Martin zal in oktober dus deelnemen aan zowel het kwalificatie toernooi voor de Lakeside World Darts Championship en aan het oudste toernooi ter wereld de Winmau World Masters.
 
 Er is dan ook snel aktie ondernomen over dit feit door Marco en John en is zijn naam doorgegeven aan de British Darts Organisation. Het is nu puur afwachten wanneer de BDO bevestigd aan de NDB dat Martin kan deelnemen.
 
Tevens zijn we natuurlijk ook trots op Marco, want ook Marco zal weer aanwezig zijn als mastercaller op dit geweldige toernooi die van 9 t/m 13 oktober gehouden wordt in de Bonus Arena en Hull City Hall te Hull, Engeland.
 
Aan het begin van het allereerste internationale dartseizoen (augustus 2012) voor Martin hadden we al eerder met hoofdsponsors Johan Slui (Kitvoegen.nl) en Jan de Graaff (Deltarent) gesproken over het doel van dit seizoen. In eerste instantie was dat natuurlijk ervaring op doen, maar spraken we ook al over het reeële doel van kwalificatie Winmau World Masters. Dat dit nu ook werkelijkheid is geworden is natuurlijk bizar mooi. Daarom gaan de felicitaties ook uit naar de hoofdsponsoren die dit alles mogelijk hebben gemaakt, maar natuurlijk ook naar Willeke, Jaimy, familie, vrienden en natuurlijk alle anderen die Martin gesteund hebben dit seizoen.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten