vrijdag 24 januari 2014

Dit weekend German Gold Cup in Bremen

Vandaag vertrekken Martin Jongejan, Raymond van den Ende, John Lokken en chauffeur/supporter/alles Marco Meijer richting Heino om daar te overnachten, voordat men morgenochtend vroeg vertrekt richting Bremen voor de German Gold Cup. De kersverse Lakeside-kwartfinalist Rick Hofstra zal zich zaterdagochtend bij het FDOT-team voegen op weg naar Bremen. Remco Schilperoord staat ook ingeschreven en zal zaterdagochtend vroeg met eigen vervoer vertrekken vanuit Numansdorp.
www.kitvoegen.nl
Vorig jaar nog was het Rick Hofstra die het toernooi wist te winnen door in de finale de Duitse PDC-speler Tomas Seyler te verslaan. Eerder in de halvefinale wist Hofstra toen nog een 9-darter te gooien tegen onze eigen Martin Jongejan, die toen een uitermate sterk toernooi gooide. Dit jaar reizen de hoofdrolspelers nu dus met elkaar richting Bremen, wat overigens vaker zal gebeuren dit seizoen. Zo zullen ze ook samen naar Glasgow vliegen over drie weken, om daar deel te nemen aan het Open Schotland en zullen ze daar ook het koppeltoernooi samen spelen.
www.nieuwtech.info
Natuurlijk zien we ook weer de nodige bekende namen op de deelnemerslijst, zo zien we o.a. Lakeside-halvefinalist Jan Dekker, Lakeside-qualifier Jeroen Geerdink, PDC-spelers Tomas Seyler, Max Hopp, Colin Rice en Maik Langendorf, maar ook onze Baltische vrienden Madars Razma en Darius Labanauskas zijn van de partij in Bremen. 
De loting is enkele dagen geleden gedaan, helaas kunnen we nog niet zien wie tegen wie moet, maar de aanvangstijden zijn wel al bekend gemaakt:
 
Martin Jongejan - 10.40 uur
Rick Hofstra - 11.20 uur
Raymond van den Ende - 11.40 uur
Remco Schilperoord - 12.20 uur
John Lokken - 12.20 uur
www.cosmodarts.com
Uiteraard hopen we weer dat de FDOT-spelers zullen presteren op dit WDF-toernooi waar ook de nodige Zuiderduin-punten te vergaren zijn.
www.zuiderduinmasters.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten