woensdag 6 februari 2013

Martin Jongejan op weg naar Zuiderduin????


De diverse ranglijsten zijn weer bijgewerkt en dan zien we daar toch, dat Martin Jongejan nog altijd in de top 15 te vinden is van de Zuiderduin Masters Ranking. We vinden hem daar samen met Darryl Fitton op een gedeelde elfde plaats met 60 punten. Op dit moment staat hij boven grote jongens als Scott Mitchell, Martin Atkins, Gary Robson, Ross Montgomery, James Wilson en Willy v.d. Wiel.

Er zijn nog zeven toernooien te gaan, waarvan hij de eerste helaas moet laten schieten. Het Open Schotland valt namelijk samen met het Deltarent Open, die gespeeld wordt op zaterdag 16 februari 2013 in de Bommelstee te Den Bommel. Martin heeft nou eenmaal sponsorverplichtingen en zal dus aanwezig moeten zijn op het toernooi van één van zijn hoofdsponsoren. Hierna zijn er nog wel punten te behalen op het Mariflex Open, Open Duitsland, Open Wales, Open Engeland, Open België en Open Antwerpen (die eerder uitgesteld werd door de organisatie). Martin zal bij de beste 16 moeten eindigen om zich te kwalificeren voor de Zuiderduin Masters.

Op de WDF ranglijst zien we dat Jongejan gestegen is op de ranglijst en bevindt hij zich nu op de 60e plaats en laat op dit ogenblik voormalig wereldkampioenen John Walton (73e) en Tony David (90e) achter zich. Op de German Gold Cup pakte John Lokken voor het eerst dit seizoen WDF-punten, maar bevindt zich een flink eind van Martin vandaan, op de 1261e plaats. De komende tijd zullen beiden weer naar de diverse toernooien gaan en zullen er zeker weer punten gepakt worden door beiden.

Martin heeft helaas geen punten gepakt voor de BDO-ranking en is daardoor in een kleine vrije val gekomen. Daardoor staat hij nu op de gedeelde 54e plaats, maar staat hiermee wel boven Tony Eccles, Dennis te Kloese en Bryan de Hoog.

Zaterdag 16 februari 2013 wordt de 1e editie gespeeld van het Deltarent Open in de Bommelstee te Den Bommel. Hier zullen alle FDOT-spelers aan deelnemen en zal Marco de diverse finales callen. Er is een gegarandeerde € 1.000,- eerste prijs bij de heren en een € 250,- eerste prijs bij de dames. Mocht u ook deel willen nemen?? Of eens willen proeven aan de unieke dartsfeer?? Of de Flakkeedarts on Tour spelers aan willen moedigen?? Kijk dan voor meer informatie over dit evenement op www.dartshopkattestaart.nl

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten