maandag 27 januari 2014

On our way to our favourite tournament: the Dutch Open 2014

Vanaf vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari wordt er in Hotel de Bonte Wever te Assen het Dutch Open 2014 georganiseerd door de Nederlandse Darts Bond. Dit is 's werelds grootste en sterkst bezette toernooi en het is dan ook niet verrassend om te zien dat er maar liefst 2434 heren-deelnemers zijn voor het singletoernooi, 279 dames-deelnemers voor het damestoernooi, 1014 koppels bij het herenkoppeltoernooi en 120 koppels bij het dameskoppeltoernooi. Uiteraard zullen ook de spelers van Flakkeedarts on Tour deelnemen en hieronder vindt u dan ook de nodige belangrijke informatie zoals lotingen etc....
www.cosmodarts.com
www.dartshopkattestaart.nl
Vrijdag 31 januari 2014 - Koppeltoernooi

Martin Jongejan / Remco Schilperoord spelen in sheet 23 op de borden 89 t/m 92.
In de eerste ronde nemen ze het op tegen het Britse koppel Richard Langlois / Stuart Nicholls. Verder vinden we in de sheet o.a. Gary Stafford / Paul Gibbs, Mike Zuydwijk / Patrick v.d. Berg en FDOT-collega Sander van Oostenbrugge / Peter Meijer.
Roy Moerenhout / Darius Labanauskas (Lit) spelen in sheet 14 op de borden 53 t/m 56.
In de eerste ronde nemen ze het op tegen Marco Hof / Eddy Fokke. Mochten zij de eerste ronde winnen spelen ze daarna tegen Richard Veenstra / Frans v.d. Weit of Mick Connerton / Sam Hewson. Andere sterke koppels in de sheet zijn o.a. Freddy de Geus / Leen van Welie, Thomas Junghans / Armin Krieg en Johan de Tree / Paul Vreugdenhil.
Raymond v.d. Ende / Madars Razma (Let) spelen in sheet 4 op de borden 13 t/m 16.
Ze zullen het in de eerste ronde opnemen tegen het koppel Patrick Pol / Ronald Jansen. Verder zien we op de sheet Scott Marsh / John Turnbull, Tim Hope / Ricky Williams en het Hoeksche Waardse koppel Dennie Mallegrom / Jos Solleveld.
John Lokken / Mark Oosterhuis spelen in sheet 30 op de borden 117 t/m 120.
In de eerste ronde wacht het koppel Peter Huijts / Alexander Luijten. Verder vinden we in het sheet Andy Fordham / Pieter Bloksma, het Deense koppel Vladimir Andersen / Bjarne Iversen en Daniël Brouwer / Leroy Nieuwenhuis.
Sander van Oostenbrugge / Peter Meijer spelen in sheet 23 op de borden 89 t/m 92.
Zoals eerder al gezegd in de sheet samen met Jongejan / Schilperoord, maar zullen het in de eerste ronde op moeten nemen tegen Johan de Ruiter / Marco Zandbergen.
www.bdodarts.comwww.ndbdarts.nl
Zaterdag 1 februari 2014 - Singletoernooi (wordt afgewerkt tot de laatste 128)

Martin Jongejan speelt in sheet 16 op bord 16.
In de eerste ronde wacht Fred Burger. Andere gevaarlijke tegenstanders op dit bord zijn o.a. Martin Atkins, James Hurrell, Wesley van der Hurk en de Fries Willem de Vries.
Remco Schilperoord speelt in sheet 39 op bord 39.
Eerst zal er gespeeld moeten worden tegen Maarten Boot. Verder zijn er op papier geen gevaarlijke tegenstanders, maar dit is natuurlijk geen garantie dat het makkelijk wordt.
Raymond van den Ende speelt in sheet 83 op bord 83.
In de voorronde neemt Raymond het op tegen Harm Brummer. Daarna zouden Jamie Stewart, Remon Hurrebrink en Bobby Valies kunnen volgen als tegenstanders.
Sander van Oostenbrugge speelt in sheet 120 op bord 120.
In de eerste ronde vindt Sander een zware opponent in Erwin van Gool. Andere zware tegenstanders op het bord zijn Wesley Harms en Jamie Holmes. Ook op dit bord vinden we Antony Dundas, de Schotse Lakeside Referee.
Roy Moerenhout speelt in sheet 9 op bord 9.
Eerst zal het op moeten nemen tegen Raymond Brink. Daarna zouden Paul Boulton en Jamie Hughes kunnen volgen.
John Lokken speelt dit jaar geen singletoernooi en zal zich richten op het begeleiden van het team.
www.kitvoegen.nl
www.nieuwtech.info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten