maandag 6 januari 2014

Martin Jongejan gaat er weer tegenaan in 2014

Martin Jongejan uit Den Bommel zal ook dit seizoen weer een gedeelte van het internationale circuit afgaan. Het doel dit jaar is proberen zich te kwalificeren voor de Zuiderduin Masters. Helaas is Deltarent als sponsor afgehaakt en blijft er slechts één hoofdsponsor over. Johan Slui (directeur van Kitvoegen.nl) toont ook dit seizoen weer zijn vertrouwen en zijn financiële steun. Vorig seizoen gaf hij al aan dat het eerste seizoen gezien moest worden, als een jaar om even te proeven aan het internationale circuit en dat er het seizoen erop gekeken zou worden naar doelstellingen. De doelstelling ligt er nu dan ook en dus het zaak dat Jongejan aan alle toernooien deel gaat nemen die meetellen voor de Zuiderduin Masters.
www.kitvoegen.nl
Afgelopen seizoen was natuurlijk een zeer succesvol eerste internationale seizoen voor Jongejan. Zo was hij het gehele seizoen in de running om zich te kwalificeren voor de Zuiderduin Masters, wat helaas op het laatste moment niet gelukt is. Wel werd hij door de British Darts Organisation uitgenodigd om deel te nemen aan 's werelds oudste darttoernooi de Winmau World Masters en voor het Lakeside World Darts Championships kwalificatietoernooi. Dit was uiteraard een ervaring op zich voor Jongejan en wordt er dan ook uitgekeken naar de toekomst, want Jongejan heeft al aangegeven dat hij daar vaker wil komen te staan.
www.nieuwtech.info
Het FDOT-management is voor het nieuwe seizoen op zoek gegaan naar potentiële sponsors en kwam uit bij Maurice van den Nieuwendijk (directeur van Nieuwtech). Van den Nieuwendijk is zelf geen onbekende in de dartsport op Goeree-Overflakkee. Zo is hij sponsor van de Flakkeese Eredivisie en is er ook een Flakkees dartteam met de naam: Nieuwtech (hierin spelen o.a. John Lokken, Marco Meijer en Sander van Oostenbrugge). Van den Nieuwendijk heeft het beste voor met de dartsport en al zeker als het gaat om een Flakkeese dartspeler die het erg goed doet, daarom ook dat hij besloten heeft om Jongejan te sponsoren. Het gaat hier om een Subsponsorschap voor één seizoen en dus zal het logo van "Nieuwtech" binnenkort pronken op shirt van de Bommelaar.
Uiteraard zijn we nog op zoek naar enkele sponsors voor Martin Jongejan, mocht u nou interesse hebben of u wilt misschien wat meer informatie over de sponsoring, neem dan contact op met John Lokken.
www.dartshopkattestaart.nl
Martin zal het jaar 2014 beginnen met enkele competitiewedstrijden en zal daarna aan de volgende toernooien deelnemen:
Zondag 19 januari - Bousema Open, Lochem
Zaterdag 25 januari - German Gold Cup, Bremen, Duitsland
Vrijdag 31 januari - Dutch Open Koppels, Assen - koppelen met Remco Schilperoord
Zaterdag 1 februari - Dutch Open Singles, Assen
Zondag 2 februari - Dutch Open Singles, Assen - finaledag
Zaterdag 8 februari - Deltarent Open, Den Bommel
Zaterdag 15 februari - Scottish Open Singles, Renfrew, Schotland
Zondag 16 februari - Scottish Open Koppels, Renfrew, Schotland - koppelen met Rick Hofstra
flakkeedartsontour.blogspot.com

1 opmerking:

  1. Bij deze wens ik Martin en ook de mensen om hem heen heel veel plezier en zeker succes voor 2014...

    BeantwoordenVerwijderen