woensdag 20 november 2013

Komend weekend Open Tsjechië en Sunparks Masters

http://czechopen.czechdarts.org/
Komend weekend gaat een superweekend worden voor het Flakkeedarts on Tour team. Alle spelers nemen deel aan een internationaal BDO toernooi en sommige nemen zelfs de moeite om twee toernooien in een weekend te gooien om zo zoveel mogelijk punten proberen te sprokkelen.
 
De door Cosmodarts gesponsorde Raymond van den Ende en Roy Moerenhout vertrekken samen met een groep uit Voorne Putten richting Praag voor het Open Tsjechië. Beide heren zullen deelnemen aan het singletoernooi en ook aan het koppeltoernooi. Van den Ende speelt samen met FDOT-vriend Madars Razma, afkomstig uit Riga, Letland. Moerenhout zal het koppeltoernooi spelen samen met de uit Rozenburg afkomstige Nigel Lloyd.
www.kitvoegen.nl
Martin Jongejan, John Lokken en Sander van Oostenbrugge gooien het over een ander boeg. Zij vertrekken op vrijdag samen met Rick Hofstra en Ron Meulenkamp richting Praag voor het Open Tsjechië. Op zaterdag zullen zij daar het singletoernooi spelen en zodra iedereen eruit ligt stappen zij in het Kjelvik-busje om weer richting de lage landen te gaan. Ze zullen zaterdagavond blijven overnachten in Venlo en gaan ze de volgende ochtend deelnemen aan de Sunparks Masters in Mol, België. Als iemand een goed weekend heeft, kan men twee maal punten pakken voor de Zuiderduin-Masters en twee maal punten voor de BDO-ranking. Maar ook al wordt er maar eenmaal punten gepakt dan is dit natuurlijk al mooi.
http://www.sunparksmasters.be/index.html       www.cosmodarts.nl
Marco Meijer zal het hele weekend te bewonderen zijn in Mol voor de Sunparks Masters. Hij blijft daar overnachten en zal weer genieten van een gezellig en goed georganiseerd toernooi. Remco Schilperoord zal alleen zondag deelnemen aan het singletoernooi, dit omdat hij ook andere verplichtingen heeft dit weekend.
www.deltarent.nl      www.dartshopkattestaart.nl
Voor updates over het toernooi kunt u natuurlijk weer kijken op Dartfreakz.nl en hopelijk is er een mogelijkheid dat er enkele posts op facebook gezet kunnen worden.
www.dartfreakz.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten