maandag 11 november 2013

Raymond van den Ende wint Open Rozenburg 2013!!!

Afgelopen zondag nam de door Cosmodarts gesponsorde Raymond van den Ende deel aan het Open Rozenburg, die gespeeld werd in Café The Game te Rozenburg, ZH. In een veld van 32 spelers liet Van den Ende zijn goede vorm zien.
In de groepsfase werden de wedstrijden met 2-1, 2-0 en 2-0 gewonnen. Bij de laatste 16 werd er met 3-0 gewonnen van Nol Pouw en in de kwartfinale werd Ruud Elshout met 3-1 verslagen. In de halvefinale wachtte de altijd lastige Dennis de Bruin. Van den Ende liet daar echt zijn darts spreken en wist deze overtuigend te winnen met 3-0 (29,47 gem. per dart). In de finale wachtte de lokale favoriet Nigel Lloyd, maar ook hij kon niks doen tegen het goede spel van Raymond van den Ende. Na een 3-0 voorsprong weet Lloyd nog wel een leg te pakken, maar daarna wist Van den Ende de wedstrijd met 4-1 te beslissen. Zo gingen de titel en het nodige prijzengeld naar de jongeman uit Hellevoetsluis.

Op 23 en 24 november zal Raymond van den Ende zijn volgende toernooi spelen. Het Open Tsjechië is het internationale toernooi waar hij dan aan deel zal nemen. Op zaterdag speelt hij het singletoernooi en op zondag speelt hij het koppeltoernooi samen met de Let Madars Razma.
www.cosmodarts.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten