woensdag 25 september 2013

Komend weekend Open Luxemburg, Rijnmond Ranking en FDF Ranking

Komende weekend splitst het FDOT-team zich op voor de diverse toernooien.

Zo zullen Martin Jongejan, Remco Schilperoord, John Lokken, Raymond van den Ende en Marco Meijer zondagochtendvroeg richting Clervaux vertrekken voor het Open Luxemburg. Daar nemen dit jaar maar liefst 170 heren deel aan deze vierde editie. Afgelopen jaar werd dit toernooi nog niet zo goed bezocht door de BDO-toppers, maar omdat er nu BDO punten te halen zijn is het een drukke bedoeling qua niveau. Zo zien we o.a. Jan Dekker, John Walton, Gary Thompson en Alan Norris (winnaar van vorige editie) op de deelnemerslijst. Hier werd vorig seizoen het eerste succes geboekt door Martin Jongejan, door de tweede plaats te bemachtigen. Uiteraard hopen we dat er ook nu weer succes geboekt gaat worden door de FDOT-spelers.

Roy Moerenhout zijn doelstelling voor dit seizoen ligt op de Rijnmond Ranking, de doelstelling is proberen een CLOD-ticket te pakken. Natuurlijk is dit geen makkelijke opgave, dit aangezien er genoeg concurrentie is, maar niets is onmogelijk voor deze talentvolle darter. Voor Roy is dit zijn eerste echte doelstelling sinds hij zich vorig jaar bij FDOT aansloot. De vraag is dan ook of hij kan afrekenen met de grotere namen uit de regio Rijnmond. Komende zondag zal hij dan ook deelnemen aan het eerste toernooi die gehouden wordt in Dartcentrum de Walrus aan de Krommedijk te Dordrecht.

Sander van Oostenbrugge heeft als doelstelling het Flakkeese Rankingkampioenschap. Afgelopen seizoen heeft Sander enkele leuke resultaten neergezet in de regio en dus werd het dan ook tijd dat er eens een doelstelling op tafel kwam. Het management had wat bedenktijd nodig, maar deze doelstelling die op tafel is gekomen is een reeële voor de Sommelsdijker. Sander bezit wel degelijk de kwaliteiten om Flakkees Kampioen te worden dit jaar, het gehele FDOT-team steunt hem dan ook hierin. Komende zondag zal Sander deelnemen aan het eerste FDF-rankingtoernooi van het seizoen in Café de Gouden Leeuw te Melissant.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten