donderdag 29 augustus 2013

Komende zaterdag Open Frankrijk 2013


Waar het meerendeel van de darters komende zaterdag aanwezig zullen zijn op de Champions League of Darts of op de Hemeco Open, vertrekt het Flakkeedarts on Tour team richting Bray-Dunes in Frankrijk voor het Open Frankrijk. Op dit toernooi zijn er BDO, WDF en ZDM punten te verdienen. Voor de Zuiderduin Masters is dit alweer de eerste voor het seizoen 2013-2014.

Ditmaal zullen Martin Jongejan, John Lokken, Roy Moerenhout, Sander van Oostenbrugge en Raymond van den Ende aanwezig zijn, samen met FDOT-gastspeler Remco Schilperoord en vaste begeleider Paul van den Ende.

De loting is reeds gedaan, helaas zijn er geen tijden bekend, maar zien we wel het volgende:

Martin Jongejan zit in groep 2. Als hij zijn eerste wedstrijd wint van de Fransman Jerome Lepatron, wacht hem oud-wereldkampioen John "Boy" Walton bij de laatste 128. Ook in zijn groep zit Ron Meulenkamp, maar die kan pas bij de laatste 32 zijn tegenstander worden.

Raymond van den Ende zit in groep 3. In zijn eerste wedstrijd moet hij het opnemen tegen de Fransman Jean-Francois Gonce. Bekendere namen op het bord zijn: Alan Norris, Jonny Nijs en Jamie Holmes.

Remco Schilperoord is te vinden in groep 7. Zijn eerste wedstrijd moet hij strijden tegen de Fransman Jonathan Le Gaillant, een ronde later wacht naar alle waarschijnlijkheid Paul Boulton. Bij de laatste 64 wacht vervolgens Richie George.

John Lokken en Sander van Oostenbrugge zijn te vinden in groep 9. Als Van Oostenbrugge zijn eerste wedstrijd wint van de Engelsman Mike Street, wacht in de tweede ronde de Belg Geert de Vos. Lokken moet eerst tegen Arnaud Petrel en zou De Vos of Van Oostenbrugge tegen kunnen komen bij de laatste 64.

Roy Moerenhout zit in groep 13, waar hij het als eerst op moet nemen tegen David van der Bergh. Twee rondes later zou Moerenhout Garry Thompson tegen kunnen komen. Darryll Fitton zou de tegenstander kunnen worden bij de laatste 32.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten