vrijdag 15 februari 2013

Voorbeschouwing Deltarent Open Den Bommel



Morgen is het dan zover de eerste editie van het Deltarent Open in de Bommelstee te Den Bommel. Natuurlijk kan een ieder zich morgen ook nog opgeven, maar tot nu toe zien we toch 97 heren, 12 dames en 34 koppels op de deelnemerslijst. De verwachting is dat deze aantallen nog flink verhoogd worden.

De spelers van Flakkeedarts on Tour zullen uiteraard ook deelnemen aan dit grote toernooi op Flakkeese bodem. Bij de koppels zal Martin Jongejan gaan koppelen met Remco Schilperoord. Afgelopen Dutch Open haalden beiden de gedeelde negende plaats, doordat ze verloren van de latere toernooiwinnaars Gary Robson en James Wilson. Beide spelers zijn dus goed op elkaar ingespeeld en zullen dus echt voor de titel gaan.
John Lokken en Barry Jongejan spelen al enkele seizoenen samen in de Flakkeese competitie en kennen elkaar al een geruime tijd. Deze jongens kunnen wel eens voor een verrassing zorgen in het koppeltoernooi.
Roy Moerenhout speelt met Achthuizenaar en ploeggenoot Johan Netten. Moerenhout heeft de laatste maanden zijn kwaliteiten getoond op de regionale toernooien. De vraag is alleen of hij dit ook samen met Netten in het koppeltoernooi kan laten zien.
Er is flinke concurrentie in het koppeltoernooi en zullen dus alle zeilen bijgezet moeten worden door de FDOT-spelers.

In het singletoernooi zal het moeten gaan gebeuren, tenslotte staat er een hoofdprijs van 1000 euro op het spel. Martin Jongejan, John Lokken, Roy Moerenhout en Sander van Oostenbrugge zullen hun beste beentje voor zetten, om tot het nodige resultaat te komen. Toch zal er eerst afgerekend moeten worden met de bekendere jongens, zoals: Jan van der Rassel (voormalig PDC-speler), Dick van Dijk (voormalig World Cup Singles kampioen), Cor Ernst (voormalig Nederlands Kampioen), Mareno Michels (PDC-speler), Vincent Kamphuis (Kjelvik Superleague speler) en Marcel Blik (winnaar Open Tilburg). Niets is onmogelijk en dat is dan ook het motto van de FDOT-spelers voor deze eerste editie van het Deltarent Open 2013.

Bij de dames zien we op dit moment slechts twaalf dames op de lijst, maar toch staan daar niet de minste namen. De hoop van Flakkee ligt in handen van Cretienne Godschalk, maar haar wacht een zwaar toernooi. Ze zal namelijk af moeten rekenen met o.a. Karin ten Kate (voormalig Nederlands international), Kaylee de Priester (47e op de Wereldranglijst), Astrid Cleijsen en Natasja Bonhof. Waarschijnlijk zal de deelnemerslijst nog iets vergroot worden, maar ook hier hopen we natuurlijk op een Flakkees succes.

Onze eigen Marco "MC" Meijer zal de finales leiden als mastercaller en zal proberen de sfeer van de Lakeside en Dutch Open over te brengen op het aanwezige Flakkeese publiek.

Morgen zal de zaal om 09.30 uur open gaan en het koppeltoernooi zal van start gaan om 11.00 uur. Rond 13.00 uur zal het singletoernooi van start gaan en uiteraard hopen we op een succesvol toernooi. We hopen dat u ook aanwezig bent op dit grote Flakkeese toernooi !!!

Lokatie:
De Bommelstee
Schaapsweg 34
3258 AW Den Bommel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten